Offshore Dubai

Vi hjälper dig att starta offshore-bolag i Dubai

Om oss

Specialist på företagsbildning

Vi är ett konsultföretag som är verksamt inom tre tydliga affärsområden:

  • Bildande och förmedling av företag, både inom Sverige och internationellt
  • Redovisningstjänster för företag
  • Managementtjänster och rådgivning för företagare

Som registrerat ombud hos Bolagsverket har vi rätt att förmedla lagerbolag, vilket ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder snabb och smidig start av aktiebolag. Vi har även stor erfarenhet av att starta bolag i andra länder och har även där satt upp smigida system som gör det lättare för våra kunder att snabbt komma igång. Vi arbetar även med företagsöverlåtelser om du är intresserad av att ta över ett existerande företag.

Inom management och redovisning hjälper vi våra kunder både med ekonomihantering och med övergripande organisations- och verksamhetsplanering i företagen.

Ett ungt företag med lång erfarenhet

Även om vi i form av aktiebolag bildades så sent som 2012 har vi mycket längre erfarenhet än så. Flera av de personer som sitter i vår ledning har i många år arbetat som bolagskonsulter och även drivit företag inom kontors- och fastighetsbranscherna. Denna långa och breda erfarenhet har vi nu tagit med oss in för att kunna erbjuda managementtjänster och ekonomisk rådgivning i toppklass åt våra kunder.

Vi är alltså en fullserviceleverantör som kan hjälpa dig i alla steg i ditt företagande, från uppstart eller övertagande till hur du driver företaget och sköter företagets ekonomi på lång sikt.

 

Vi hjälper dig att starta offshore-bolag i Dubai.