Offshore Dubai

Vi hjälper dig att starta offshore-bolag i Dubai

Övriga tjänster

FÖRETAGSBILDNING, MANAGEMENT OCH BOKFÖRING

Förutom start av offshore i Dubai och andra regioner kan vi hjälpa dig inom företagsbildning, rådgivning inom management och daglig drift i olika verksamheter samt professionella bokföringstjänster.

Start av företag i olika länder

Utöver att hjälpa kunder att starta och driva offshore i Dubai kan vi även hjälpa till med start av andra typer av offshore-företag samt start av företag i EU-länder som Cypern och Estland - något som många EU-företagare ser stora ekonomiska fördelar med. Vi har väl utbyggda nätverk i de regioner som vi startar bolag i och kan hjälpa dig med alla steg på vägen.

I Sverige är vi registrerade som ombud hos Bolagsverket, vilket gör att vi har rätt att förmedla lagerbolag. Det är en mycket snabb och smidig metod för att starta ett aktiebolag. Vi är även behjälpliga inom företagsöverlåtelser och hjälper dig att utvärdera om den verksamhet du önskar ta över verkligen kommer att bli lönsam.

Professionell bokföringskonsult

För att driva ett företag med framgång och se till att allt blir rätt med bokföring och skatt behöver du en professionell bokföringskonsult. Vi kan hjälpa dig med allt mellan löpande bokföring, budgetering, fakturering, styrelsemöten, årsstämmor, utbetalning av arvoden, skatterådgivning, uppföljning och rapporter - oavsett om du har din verksamhet på ett offshore i Dubai eller i ett aktiebolag i Sverige.

Rådgivning för ditt företags drift

Vill du ha råd kring hur ditt företag kan drivas mer effektivt och få en bättre struktur som hjälper dig att nå ännu större framgångar? Som erfarna managementkonsulter har vi breda kunskaper i hur man framgångsrikt driver företag i olika branscher, vad som kan göras för att effektivisera verksamheten och maximera vinsten.

Kontakta oss idag för att boka en tid med oss. Vi sätter oss ner tillsammans och går igenom dina drömmar och önskemål för framtiden för att skapa en plan som gör dem till verklighet.

 

Vi hjälper dig att starta offshore-bolag i Dubai.